Don Papa Rum 10y 43% 0,7 l (tuba)

Don Papa Rum 10y 43% 0,7 l (tuba)

Don Papa Rum 10y 43% 0,7 l (tuba)

VýrobceBleeding Heart Rum Company
Kód produktu1035991
EAN4809015157046
imitovaná edice rumu Don Papa z ostrova Negros na Filipínách, kde se pěstuje jedna z nejsladších cukrových třtin na světě. Tento temný Don Papa zrál ve znovu vypálených sudech, ve kterých byla předtím uložena americká whiskey, po dobu deseti let. Má temně jantarovou barvu a hluboké, bohaté a svůdné aroma. V chuti se projevují výraznější tóny sušeného ovoce a kakaa s náznakem dřeva. Je lahvován při vyšším obsahu alkoholu 43%. Výraznější, silnější a temnější Don Papa.
Dostupné množství na prodejnách: 2,00 ks
Zobrazit dostupnost na prodejnách
Najděte svou prodejnu

Nalezeno prodejen: 3

Hlavní sklad Benešov
2,00 ks
Prodejna Praha
Nedostupné
Prodejna Poděbrady
Nedostupné

3 815,00 Kč

Cena bez DPH 3 152,89 Kč

Filipínský rum z cukrové třtiny vás přivítá originálním designovým obalem, který ukrývá rum příjemně lehké, vyvážené a ovocné chuti. Tajemství lahodné chuti spočívá v kvalitních surovinách a tradiční výrobě. Hlavní složkou je cukrová třtina z úpatí hory Mt. Kanlaon na Filipínách, kde panuje příznivé vlhké klima a úrodná vulkanická půda. Cukrová třtina se fermentuje v palírně, poté se destiluje a zraje ve speciálně upravených dřevěných sudech vyrobených z amerického dubu. Proces zrání trvá až sedm let. Výsledkem dalšího zpracování je kvalitní rum nevšední chuti, delikátní vůně a jemné jantarové barvy. Don Papa Rum v překladu znamená „pantáta“. Užijte si chvíle pohody stylově, se sklenkou lahodného rumu v ruce.

Tajemství lahodné chuti
Hlavní surovinou je cukrová třtina z úrodného úpatí hory Mt. Kanlaon na Filipínách. Perfektní kombinace klimatu, geografie a bohaté vulkanické půdy na ostrově je ideální pro cukrovou třtinu a její zpracování.

Objevte legendu
Rum Don Papa byl vytvořen jako pocta charismatickému vůdci z ostrova Negros - Papa Isio, jenž je symbolem nezávislosti ostrova během revoluce, která probíhala v roce 1890.

Tradiční výroba
Cukrová třtina se fermentuje v palírně. Poté následuje destilace a zrání ve speciálně upravených a ošetřených dřevěných sudech vyrobených z amerického dubu. Proces zrání může trvat až sedm let. Za tu dobu chuť rumu krásně nasaje aroma dubových sudů. Pak se směs filtruje přes uhlí, což je předposlední fáze výroby.

Parametry

Přihlásit odběr novinek

...už vám nikdy nic neunikne!!!
Načítám...