Jste z Prahy? Vyzvedněte si objednávku v kamenné prodejně ZDARMA - Poděbradská 964/36, Praha 9.

FERNET STOCK 38% 1L (holá láhev)

FERNET STOCK 38% 1L (holá láhev)

FERNET STOCK 38% 1L (holá láhev)

VýrobceStock Plzeň Božkov s.r.o.
Kód produktu1006780
EAN8594005020139
Tajemství unikátní receptury výjimečného nápoje FERNET STOCK je přísně střežené již od roku 1927. Jejím základem je jedinečná směs čtrnácti pečlivě vybraných bylin z celého světa. Tradiční výroba je založená na mistrovském umu, ruční přípravě bylin, jejich maceraci a několikaměsíčním zrání v sudech. Jen tak může FERNET STOCK docílit své originální chuti.
Dostupnost na hlavním skladě: Skladem (>5 ks)

338,00 Kč

Cena bez DPH 279,34 Kč

Legendární hořkobylinný nápoj ručně vyráběný podle přísné utajovaného receptu již 90 let. První Fernet Stock namíchal Lionello Stock v Plzni roku 1927. Rodí se díky jedinečnému složení a unikátnímu výrobnímu postupu.
Podle jeho původní receptury, stále stejně poctivě, se Fernet Stock vyrábí v palírně v Prádle u Nepomuku dodnes. TAJEMSTVÍ ORIGINÁLNÍ CHUTI NENÍ MOŽNÉ NAPODOBIT. ORIGINÁL RECEPTURY JE ULOŽEN V SEJFU A JEHO TAJEMSTVÍ ZNAJÍ JEN DVA LIDÉ NA SVETE.

Základem originální chuti Fernetu Stock je speciálně vybraná směs 14 bylin. Každý rok se k výrobě Fernetu Stock spotřebuje několik set tun sušených bylin. Nakoupit všechny byliny vyžaduje doslova cestu kolem celého světa. Základní macerát vzniká louhováním bylin v lihu po dobu 8 týdnů. Jedná se o vysoce kvalitní, velejemný, třikrát destilovaný́ líh. Následně se byliny odfiltrují a cistý macerát další dva měsíce zraje v tancích. Do macerátu se dále přidává voda s unikátními minerálními vlastnostmi ze speciálního tuzemského, 50 metru hlubokého, vrtu a další složky jako je cukr a karamelový kulér.

Skutečným mágem výroby je mistr destilér. Hlídá a pečlivě sleduje každý okamžik výroby Fernetu Stock. Recepturu, která je jinak uložená v sejfu, nosí také ve své hlavě a nevyzradit její tajemství je jeho ctí. Navíc recept pokaždé ovlivní matka příroda. Byliny vyzrají každý rok jinak a poměry se musí přizpůsobit. Mistr destilér jednotlivé rostlinky chuťově i vizuálně hodnotí, potom určuje jejich kvalitu a přizpůsobuje poměr v receptuře. Pak kontroluje poměr a ochutnává, neboť každé várce bylin příroda dává jinou sílu. Fernet Stock následně zraje několik dalších měsíců v sudech. Trvá až rok, než se Fernet Stock dostane k zákazníkům.Legendární hořkobylinný nápoj ručně vyráběný podle přísné utajovaného receptu již 90 let. První Fernet Stock namíchal Lionello Stock v Plzni roku 1927. Rodí se díky jedinečnému složení a unikátnímu výrobnímu postupu.
Podle jeho původní receptury, stále stejně poctivě, se Fernet Stock vyrábí v palírně v Prádle u Nepomuku dodnes. TAJEMSTVÍ ORIGINÁLNÍ CHUTI NENÍ MOŽNÉ NAPODOBIT. ORIGINÁL RECEPTURY JE ULOŽEN V SEJFU A JEHO TAJEMSTVÍ ZNAJÍ JEN DVA LIDÉ NA SVETE.

Parametry

Přihlásit odběr novinek

...už vám nikdy nic neunikne!!!
Načítám...

UPOZORNĚNÍ:

Vstupujete na stránky s prodejem alkoholu. 

Kliknutím na tlačítko "Souhlasím" prohlašuji že:

  • jsem dospělý, starší 18ti let
  • nepřipustím, aby ke zde uvedeným datům přistupoval kdokoli nezpůsobilý či nezletilý
  • do již odeslané objednávky nelze přidávat ani odebírat zboží, pouze ji zrušit
  • objednávka zboží je návrhem na uzavření smlouvy