TATRATEA FOREST FRUIT 62% 0,7L (dárkové balení 2 skleničky)
TATRATEA FOREST FRUIT 62% 0,7L (dárkové balení 2 skleničky)
OSOBNÍ ODBĚR V PRODEJNÁCH BENE NÁPOJE ZDARMA
Benešov, Praha, Poděbrady
Benešov, Praha, Poděbrady
Tatratea 62 je vyroben z čaje a extraktu z lahodných lesních plodů – borůvek, ostružin a lesních jahod, které dodávají nápoji jedinečný nádech a chuť. Tyto tóny jsou doplněné o aroma sladkých květů, levandule, malinových a ostružinových listů. V dlouhém závěru objevíte doteky bobulového ovoce a černého čaje.
Edice Forest Fruit vás okouzlí nejen svojí krásnou tmavě fialovou lahví, ale i výraznými chuťovými tóny lesního ovoce. Nápoj nabízí vyšší obsah alkoholu, krásnou ovocnou vůni ale také výrazná chuť borůvek, ostružin, lesních jahod a malin. Výborně se hodí do různých koktejlů a long drinků.
Likér se nachází v pěkném fialovém dárkovém balení spolu se dvěma skleničkami.
Edice Forest Fruit vás okouzlí nejen svojí krásnou tmavě fialovou lahví, ale i výraznými chuťovými tóny lesního ovoce. Nápoj nabízí vyšší obsah alkoholu, krásnou ovocnou vůni ale také výrazná chuť borůvek, ostružin, lesních jahod a malin. Výborně se hodí do různých koktejlů a long drinků.
Likér se nachází v pěkném fialovém dárkovém balení spolu se dvěma skleničkami.
Dostupné množství na prodejnách: | Skladem (>5 ks)
Zobrazit dostupnost na prodejnách
Najděte svou prodejnu
Nalezeno prodejen: 3Hlavní sklad Benešov
Skladem (>5 ks)
Prodejna Praha
2,00 ks
Prodejna Poděbrady
4,00 ks
|
Unikátní složení Tatratea
Tatranský čaj je svým složením jedinečný. Ve vodě která pramení v nejčistčí přírodě Tater se až s alchymistickou odvahou mísí rozmanité ingredience. Od bylin, extraktů lesních plodů, ibišku, až po exotické citrusy. A u každého likéru nezapomíná na kvalitní čaj. Ve 14 druzích alkoholického nápoje najdete tradiční černý čaj asam z Indie, zelený čaj z Číny a Vietnamu, červený roibos z jižní Afriky a bílý čaj z Číny.
Přesnou recepturu si ovšem rodina Semaňákova střeží jako oko v hlavě. Dokonce i v destilérce Karloff je jen pár zaměstnanců, kteří toto tajemství opravdu znají.
Od dubových hoblin k likéru s jiskrou
Než vás čaj bude moci zahřát, musí projít několika výrobními procesy. Od macerace až po finální ruční balení projde útrobami Tatranské likérky a přijde do něj hned několik tajných přísad. Jak to tedy celé probíhá?
Macerace – Základní složkou každého TATRATEA je čaj, tajná směs bylin a dubové hobliny. Každá složka se maceruje zvlášť ve studeném a velmi jemném lihu 6 až 8 týdnů.
Filtrace – V této fázi prochází černý čaj, byliny a dubové hobliny přes filtr, aby se oddělila tekutina od pevných částic. Čaj v této fázi získává prvotní jiskru.
Ingredience – K dosažení vyvážené chuti se do koncentrátu přidávají další přísady jako líh, cukr, ovocné destiláty, šťávy a přírodní aromata. Speciální ingrediencí je pramenitá horská voda. V každém čaji se tak skrývá kus tatranské přírody.
Zrání – Všechny složky se následně smíchají a vzniká základní koncentrát TATRATEA, který zraje 6 až 8 týdnů v dubových sudech.
Odpočívání – Před stáčením do lahví hotová směs odpočívá 6 až 8 týdnů.
Balení – Nakonec se TATRATEA plní do lahví a ručně balí.
Tatranský čaj je svým složením jedinečný. Ve vodě která pramení v nejčistčí přírodě Tater se až s alchymistickou odvahou mísí rozmanité ingredience. Od bylin, extraktů lesních plodů, ibišku, až po exotické citrusy. A u každého likéru nezapomíná na kvalitní čaj. Ve 14 druzích alkoholického nápoje najdete tradiční černý čaj asam z Indie, zelený čaj z Číny a Vietnamu, červený roibos z jižní Afriky a bílý čaj z Číny.
Přesnou recepturu si ovšem rodina Semaňákova střeží jako oko v hlavě. Dokonce i v destilérce Karloff je jen pár zaměstnanců, kteří toto tajemství opravdu znají.
Od dubových hoblin k likéru s jiskrou
Než vás čaj bude moci zahřát, musí projít několika výrobními procesy. Od macerace až po finální ruční balení projde útrobami Tatranské likérky a přijde do něj hned několik tajných přísad. Jak to tedy celé probíhá?
Macerace – Základní složkou každého TATRATEA je čaj, tajná směs bylin a dubové hobliny. Každá složka se maceruje zvlášť ve studeném a velmi jemném lihu 6 až 8 týdnů.
Filtrace – V této fázi prochází černý čaj, byliny a dubové hobliny přes filtr, aby se oddělila tekutina od pevných částic. Čaj v této fázi získává prvotní jiskru.
Ingredience – K dosažení vyvážené chuti se do koncentrátu přidávají další přísady jako líh, cukr, ovocné destiláty, šťávy a přírodní aromata. Speciální ingrediencí je pramenitá horská voda. V každém čaji se tak skrývá kus tatranské přírody.
Zrání – Všechny složky se následně smíchají a vzniká základní koncentrát TATRATEA, který zraje 6 až 8 týdnů v dubových sudech.
Odpočívání – Před stáčením do lahví hotová směs odpočívá 6 až 8 týdnů.
Balení – Nakonec se TATRATEA plní do lahví a ručně balí.
Parametry
-
Země původu
Slovensko
-
Chuť
Bylinky, čaj, lesní ovoce
-
Barva
Hnědá
-
Obsah alkoholu
62,0 %
-
Objem
700 ml