TATRATEA HIBISCUS-RED TEA 37% 0,7L (holá láhev)
TATRATEA HIBISCUS-RED TEA 37% 0,7L (holá láhev)
Tatratea 37 je obohacen o extrakt z červeného čaje, ibišku a višní, které jsou zdrojem přírodních antioxidantů. Ibišek pochází z tropických částí Asie, vyniká velkými jedlými květy, vhodnými pro přípravu čaje s mírně kyselou chutí a nádhernou rubínovou barvou. Výsledná chuť má tóny sladkých pralinek, crème brûlée a rubínového punče s aroma zimního koření a datlového sirupu.
Dostupnost na hlavním skladě: | Skladem (>5 ks) |
Unikátní složení Tatratea
Tatranský čaj je svým složením jedinečný. Ve vodě která pramení v nejčistčí přírodě Tater se až s alchymistickou odvahou mísí rozmanité ingredience. Od bylin, extraktů lesních plodů, ibišku, až po exotické citrusy. A u každého likéru nezapomíná na kvalitní čaj. Ve 14 druzích alkoholického nápoje najdete tradiční černý čaj asam z Indie, zelený čaj z Číny a Vietnamu, červený roibos z jižní Afriky a bílý čaj z Číny.
Přesnou recepturu si ovšem rodina Semaňákova střeží jako oko v hlavě. Dokonce i v destilérce Karloff je jen pár zaměstnanců, kteří toto tajemství opravdu znají.
Od dubových hoblin k likéru s jiskrou
Než vás čaj bude moci zahřát, musí projít několika výrobními procesy. Od macerace až po finální ruční balení projde útrobami Tatranské likérky a přijde do něj hned několik tajných přísad. Jak to tedy celé probíhá?
Macerace – Základní složkou každého TATRATEA je čaj, tajná směs bylin a dubové hobliny. Každá složka se maceruje zvlášť ve studeném a velmi jemném lihu 6 až 8 týdnů.
Filtrace – V této fázi prochází černý čaj, byliny a dubové hobliny přes filtr, aby se oddělila tekutina od pevných částic. Čaj v této fázi získává prvotní jiskru.
Ingredience – K dosažení vyvážené chuti se do koncentrátu přidávají další přísady jako líh, cukr, ovocné destiláty, šťávy a přírodní aromata. Speciální ingrediencí je pramenitá horská voda. V každém čaji se tak skrývá kus tatranské přírody.
Zrání – Všechny složky se následně smíchají a vzniká základní koncentrát TATRATEA, který zraje 6 až 8 týdnů v dubových sudech.
Odpočívání – Před stáčením do lahví hotová směs odpočívá 6 až 8 týdnů.
Balení – Nakonec se TATRATEA plní do lahví a ručně balí.
Tatranský čaj je svým složením jedinečný. Ve vodě která pramení v nejčistčí přírodě Tater se až s alchymistickou odvahou mísí rozmanité ingredience. Od bylin, extraktů lesních plodů, ibišku, až po exotické citrusy. A u každého likéru nezapomíná na kvalitní čaj. Ve 14 druzích alkoholického nápoje najdete tradiční černý čaj asam z Indie, zelený čaj z Číny a Vietnamu, červený roibos z jižní Afriky a bílý čaj z Číny.
Přesnou recepturu si ovšem rodina Semaňákova střeží jako oko v hlavě. Dokonce i v destilérce Karloff je jen pár zaměstnanců, kteří toto tajemství opravdu znají.
Od dubových hoblin k likéru s jiskrou
Než vás čaj bude moci zahřát, musí projít několika výrobními procesy. Od macerace až po finální ruční balení projde útrobami Tatranské likérky a přijde do něj hned několik tajných přísad. Jak to tedy celé probíhá?
Macerace – Základní složkou každého TATRATEA je čaj, tajná směs bylin a dubové hobliny. Každá složka se maceruje zvlášť ve studeném a velmi jemném lihu 6 až 8 týdnů.
Filtrace – V této fázi prochází černý čaj, byliny a dubové hobliny přes filtr, aby se oddělila tekutina od pevných částic. Čaj v této fázi získává prvotní jiskru.
Ingredience – K dosažení vyvážené chuti se do koncentrátu přidávají další přísady jako líh, cukr, ovocné destiláty, šťávy a přírodní aromata. Speciální ingrediencí je pramenitá horská voda. V každém čaji se tak skrývá kus tatranské přírody.
Zrání – Všechny složky se následně smíchají a vzniká základní koncentrát TATRATEA, který zraje 6 až 8 týdnů v dubových sudech.
Odpočívání – Před stáčením do lahví hotová směs odpočívá 6 až 8 týdnů.
Balení – Nakonec se TATRATEA plní do lahví a ručně balí.