TATRATEA VÁNOČNÍ KALENDÁŘ 49,5% 24x 0,04L (dárkové balení)
TATRATEA VÁNOČNÍ KALENDÁŘ 49,5% 24x 0,04L (dárkové balení)
Adventní kalendář Tatratea. V unikátní selekci čajovo-bylinných likérů Tatratea vám přinášíme to nejlepší, co se podařilo v Tatranské likérce v Kežmarku vyrobit. Objevte v krásném boxu s logem 24 x Tatratea 40 ml, 10 druhů chutí v různé stupňovitosti od 22% do 72%.
Kalendář obsahuje: 2 x Tatratea 22% Coconut, 2 x Tatratea 32% Citrus, 3 x Tatratea 42% Peach, 4 x Tatratea 52% Original, 3 x Tatratea Forest Fruit, 2 x Tatratea 72% Outlaw, 2 x Tatratea 37% Hibiscus & Red Tea, 2 x Tatratea 47% Flower, 2 x Tatratea 57% Rosehip & Sea Buckthorn, 2 x Tatratea 47% Apple & Pear.
Kalendář obsahuje: 2 x Tatratea 22% Coconut, 2 x Tatratea 32% Citrus, 3 x Tatratea 42% Peach, 4 x Tatratea 52% Original, 3 x Tatratea Forest Fruit, 2 x Tatratea 72% Outlaw, 2 x Tatratea 37% Hibiscus & Red Tea, 2 x Tatratea 47% Flower, 2 x Tatratea 57% Rosehip & Sea Buckthorn, 2 x Tatratea 47% Apple & Pear.
Dostupnost na hlavním skladě: | Skladem (>5 ks) |
Unikátní složení Tatratea
Tatranský čaj je svým složením jedinečný. Ve vodě která pramení v nejčistčí přírodě Tater se až s alchymistickou odvahou mísí rozmanité ingredience. Od bylin, extraktů lesních plodů, ibišku, až po exotické citrusy. A u každého likéru nezapomíná na kvalitní čaj. Ve 14 druzích alkoholického nápoje najdete tradiční černý čaj asam z Indie, zelený čaj z Číny a Vietnamu, červený roibos z jižní Afriky a bílý čaj z Číny.
Přesnou recepturu si ovšem rodina Semaňákova střeží jako oko v hlavě. Dokonce i v destilérce Karloff je jen pár zaměstnanců, kteří toto tajemství opravdu znají.
Od dubových hoblin k likéru s jiskrou
Než vás čaj bude moci zahřát, musí projít několika výrobními procesy. Od macerace až po finální ruční balení projde útrobami Tatranské likérky a přijde do něj hned několik tajných přísad. Jak to tedy celé probíhá?
Macerace – Základní složkou každého TATRATEA je čaj, tajná směs bylin a dubové hobliny. Každá složka se maceruje zvlášť ve studeném a velmi jemném lihu 6 až 8 týdnů.
Filtrace – V této fázi prochází černý čaj, byliny a dubové hobliny přes filtr, aby se oddělila tekutina od pevných částic. Čaj v této fázi získává prvotní jiskru.
Ingredience – K dosažení vyvážené chuti se do koncentrátu přidávají další přísady jako líh, cukr, ovocné destiláty, šťávy a přírodní aromata. Speciální ingrediencí je pramenitá horská voda. V každém čaji se tak skrývá kus tatranské přírody.
Zrání – Všechny složky se následně smíchají a vzniká základní koncentrát TATRATEA, který zraje 6 až 8 týdnů v dubových sudech.
Odpočívání – Před stáčením do lahví hotová směs odpočívá 6 až 8 týdnů.
Balení – Nakonec se TATRATEA plní do lahví a ručně balí.
Tatranský čaj je svým složením jedinečný. Ve vodě která pramení v nejčistčí přírodě Tater se až s alchymistickou odvahou mísí rozmanité ingredience. Od bylin, extraktů lesních plodů, ibišku, až po exotické citrusy. A u každého likéru nezapomíná na kvalitní čaj. Ve 14 druzích alkoholického nápoje najdete tradiční černý čaj asam z Indie, zelený čaj z Číny a Vietnamu, červený roibos z jižní Afriky a bílý čaj z Číny.
Přesnou recepturu si ovšem rodina Semaňákova střeží jako oko v hlavě. Dokonce i v destilérce Karloff je jen pár zaměstnanců, kteří toto tajemství opravdu znají.
Od dubových hoblin k likéru s jiskrou
Než vás čaj bude moci zahřát, musí projít několika výrobními procesy. Od macerace až po finální ruční balení projde útrobami Tatranské likérky a přijde do něj hned několik tajných přísad. Jak to tedy celé probíhá?
Macerace – Základní složkou každého TATRATEA je čaj, tajná směs bylin a dubové hobliny. Každá složka se maceruje zvlášť ve studeném a velmi jemném lihu 6 až 8 týdnů.
Filtrace – V této fázi prochází černý čaj, byliny a dubové hobliny přes filtr, aby se oddělila tekutina od pevných částic. Čaj v této fázi získává prvotní jiskru.
Ingredience – K dosažení vyvážené chuti se do koncentrátu přidávají další přísady jako líh, cukr, ovocné destiláty, šťávy a přírodní aromata. Speciální ingrediencí je pramenitá horská voda. V každém čaji se tak skrývá kus tatranské přírody.
Zrání – Všechny složky se následně smíchají a vzniká základní koncentrát TATRATEA, který zraje 6 až 8 týdnů v dubových sudech.
Odpočívání – Před stáčením do lahví hotová směs odpočívá 6 až 8 týdnů.
Balení – Nakonec se TATRATEA plní do lahví a ručně balí.