Ron Abuelo Centuria 30y 40% 0,7 l (kazeta)
Ron Abuelo Centuria 30y 40% 0,7 l (kazeta)
Dřevitá vůně s kouřovým nádechem a stopami karamelu je následována unikátní plnou, nasládlou a dlouhotrvající chutí s podtóny dřeva, které dávají vzpomenout na dlouhá léta zušlechťování v těch nejlepších sudech z amerického dubu.
Tento název byl vybrán na oslavu století výroby rumu s tímto rumem. Komplexní aroma se rozvíjí smícháním vybraných starých rumů.
Zrání probíhá v sudech z bílého dubu až 30 let a stává se tak rodinnou rezervací. Díky tradiční metodě Solera se tento rum vyrábí pouze v omezeném množství.
Barva: jantarová.
Nos: silné, tropické ovoce, vanilka, tabák, náznak kávy.
Chuť: bohatá, svěží, hladká, sladká, koření, tóny pečiva, medu, karamelu, lékořice a ovoce.
Dokončení: dlouhotrvající.
Tento název byl vybrán na oslavu století výroby rumu s tímto rumem. Komplexní aroma se rozvíjí smícháním vybraných starých rumů.
Zrání probíhá v sudech z bílého dubu až 30 let a stává se tak rodinnou rezervací. Díky tradiční metodě Solera se tento rum vyrábí pouze v omezeném množství.
Barva: jantarová.
Nos: silné, tropické ovoce, vanilka, tabák, náznak kávy.
Chuť: bohatá, svěží, hladká, sladká, koření, tóny pečiva, medu, karamelu, lékořice a ovoce.
Dokončení: dlouhotrvající.
Dostupnost na hlavním skladě: | 5,00 ks |
Značka ABUELO
Historie firmy Varela Hermanos S.A. sahá až do roku 1908, kdy Don José Varela Blanco, mladý španělský přistěhovalec, uvedl do provozu první cukrovar na plantáži cukrové třtiny San Isidro, ve městě Pesé, v tehdy nedávno vvzniklé Panamské republice. V roce 1936 Don José souhlasil s přáním jeho tří nejstarších synů, José Manuela, Pliniuse a Julia, a začal s destilací šťávy z cukrové třtiny pro výrobu likérů. Jeho výrobky byly od počátku ceněny pro svou mimořádnou kvalitu. Od té doby, si firma Varela Hermanos SA udržuje vedoucí pozici mezi výrobci likérů v Panamě, a dnes produkuje přibližně jeden milion kartónů ročně, což představuje 90% národního trhu likérů.
Historie firmy Varela Hermanos S.A. sahá až do roku 1908, kdy Don José Varela Blanco, mladý španělský přistěhovalec, uvedl do provozu první cukrovar na plantáži cukrové třtiny San Isidro, ve městě Pesé, v tehdy nedávno vvzniklé Panamské republice. V roce 1936 Don José souhlasil s přáním jeho tří nejstarších synů, José Manuela, Pliniuse a Julia, a začal s destilací šťávy z cukrové třtiny pro výrobu likérů. Jeho výrobky byly od počátku ceněny pro svou mimořádnou kvalitu. Od té doby, si firma Varela Hermanos SA udržuje vedoucí pozici mezi výrobci likérů v Panamě, a dnes produkuje přibližně jeden milion kartónů ročně, což představuje 90% národního trhu likérů.